Jõulukeeks

15,00 

Jõhulukeeksis on nii palju pähkleid ja puuvilju!

Vajad keeksi valmistamisel Jõulukeeksi segule lisaks 4 muna, 150 g sulatatud võid.

Soojenda ahi 175 kraadini, määri keeksivorm võiga. Vala purgi sisu kaussi ja sega hoolega läb; lisa sulatatud või ja munad. Sega ja jäta 15 minutiks seisma. Siis sega veel kord läbi, vala taigen keeksivormi ja küpseta 40- 50 minutit (sõltuvalt vormist ja ahjust). Kes soovib, võib Jõulukeeksi rummi või brändiga veidi niisutada (ei sobi lastele). Kaunistamiseks kasuta puuvilju ja pähkleid – kinnita need koogile klassikalise  piparkoogi glasuuriga.

Ja peolaua ehe ongi olemas!

Koostisosad: nisujahu, rosinad, kuivatatud jõhvikad, rafineerimata roosuhkur, fariinsuhkur, kuivatatud ploomid ja aprikoosid, kreeka pähklid, mandlid, küpsetuspulber (happesuse regulaator, söögisooda, kartulitärklis), kaneel, nelk, kardemon, sool. Jõhulukeeksis on nii palju pähkleid ja puuvilju!

Netokaal: 625 g

PS! Postiga saatmisel võivad klaaspurgis koogisegu kihid natuke seguneda ja siis ei ole enam purgis koogisegu nii kena, kui pildil.

Purgi sildil on koogi valmistamisõpetus nii eesti kui ka inglise keeles.

Hoida kuivas ja jahedas.

Tarneinfo:  Toodetakse eritellimusena  – miinimum kogus 50 tk. Soovi korral kirjuta meile info@kift.ee

Laost otsas

Kirjeldus